7 oktober 2023 till 15 oktober 2023 kl. 08.00-18.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Littfors - Vindelälvens litteraturfestival

LITTFORS - VINDELÄLVENS LITTERATURFESTIVAL är en festival som sträcker sig från fjäll till kust, inom biosfärområdet Vindelälven-Juhttátahkka. Den startar i Ammarnäs och avslutas med festivalhelg i Vindeln.

Festivalen 2023 har temat Eld & Lågor.

Det som brinner, bränner och bränns.

Från den tunna flämtande glöden, elden som sprakar rofyllt eller den som pyr oroväckande. Från den vilsamma elden inringad i eldstadens trygga mur, till den eld som blossar upp i stora okontrollerade lågor, slukar golv, väggar och tak.

Det vill vi undersöka, prata om, skriva och läsa om.

 

För program- och biljettinformation; Länk till Littfors hemsida >>> Länk till annan webbplats.