7 oktober 2022 kl. 09.00-12.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Vindeln Business Week 2022

Boka in vecka 40 för Vindelns Business Week.

Nu laddar vi 2022. Boka redan nu in 3-9 oktober (vecka 40) i kalendern.
Vindeln Business Week 2021 går till historien som den bästa någonsin. Den avslutades med en dundrande mässa med härligt många utställare och besökare. Temat var yrken och framtid och elever fick träffa lokala företagare, representanter från kommunala verksamheter och andra organisationer.

Barn från byskolorna kom med buss. Tävlingar där eleverna fick visa upp uppfinningar och drömsamhällen, stå på scenen och ta emot priser. Gymnasieskolor som visade på möjligheter och för att koppla samman den röda tråden.

Allt enligt den nya handlingsplanen samverkan mellan skola och näringsliv för motivation och framtidstro. Stort tack till alla som gjort denna mässa möjlig, på kort varsel och särskilt tack till Bodil Jacobsson och Rebecka Edin som gjort verklighet av planerna och skapat förutsättningar för så många att engagera sig.