12 november 2021 kl. 08.00-09.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Näringslivsfrukost i samverkan

Tema: Lokalproducerat – trend eller framtiden? Lokalproducerad mat efterfrågas som aldrig förr men vad betyder egentligen begreppet?

Vilken roll spelar den lokala maten i framtiden, vad är levande landsbygd och hur kan nya affärsmodeller och leverenskedjor påverka i positiv riktning? Välkommen till en uppfriskande morgon där vi samtalar med kunniga personer och företagare om det viktiga ämnet – Lokalproducerat.

Anki Berg - leder Samarbetsprojektet för mat – MatSam – arbetar för att matproducenter och råvaruförädlare i Nordmaling, Umeå och Vännäs kommuner ska kunna utvecklas och möta den ökade efterfrågan på lokal mat.

Anne Sténs - egen företagare med Sténstorpet samt en av grundarna till Saluhallen i Vännäs. Här hittar du bland annat lokalt kött av lamm fläsk och nöt, tunnbröd, dryck, marmelader och mycket mer smått och gott.

Varmt välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost!

Projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0.

Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar nu initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv.

Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: Näringsliv i samverkan 6.0 Länk till annan webbplats.