21 oktober 2021 kl. 07.00-09.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Näringslivsfrukost

Vindelns kommun och Företagarna Vindeln bjuder in till näringslivsfrukost.

Frukosten serveras på Fridas Kafé från klockan 07.00 och programmet startar klockan 07.30.

Morgonens innehåll:

  • Företagspresentationer, nystartade bolag i kommunen. Lars Martinson, Avanäs Företagspark AB och Elin Dahl, Fröken Fot.
  • Therese Berg, Kommundirektör, berättar om kommunens arbete för att förbättra näringslivsklimatet. Samarbete, kommunikation och dialog.
  • Vindeln Handel - Den lokala handeln är viktig för ortens service och attraktivitet. Ina Lindfors berättar det senaste om föreningen Vindeln Handels framtid och utveckling.
  • Hemma är Vindeln – Projekt för att locka kompetens till Vindeln. Vad krävs för att öka inflyttningen till Vindelns kommun?
  • Industriföretagarrådet och Utvecklingsplanen för Vindeln Innovation Park.
  • Företagarna i Vindeln
  • Mingel

Givetvis bjuder vi på frukosten, hjärtligt välkomna!

Anmälan senast den 20/10, 12.00 till angelica.johansson@vindeln.se, 070-233 26 21 eller via den här länken. Länk till annan webbplats.

Träffen genomförs anpassat till Folkhälsomyndighetens aktuella råd och riktlinjer. Endast föranmälningar, begränsat antal platser.

Beräknat antal deltagare cirka 35 personer. Vill du förbereda en Power Point-presentation går det utmärkt. PC finns på plats så enklast är att du skickar presentationen till angelica.johansson@vindeln.se eller tar med dig en ”sticka”. Angelica finns på plats innan frukosten börjar.

Näringslivsträffarna är en mötesplats för företagare och Vindelns kommun. Vi riktar oss till personer som har engagemang i och intresse för näringslivets frågor, tillväxt och utvecklig. Exempelvis företagare, entreprenörer, kommunens politiker och tjänstepersoner. Arrangemanget görs av Vindelns kommun i samarbete med Företagarna i Vindeln och projektet Näringsliv i samverkan 6.0 som finansieras av Vindelns kommun, Region Västerbotten och Tillväxtverket.