10 september 2021 kl. 08.00-09.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Näringslivsfrukost i samverkan- Ledare som visar vägen

Hur bygger vi tillsammans hållbara samhällen där människor vill/kan leva, verka, bo samt företag utvecklas i våra kranskommuner? Vilka ingredienser är väsentliga?

Vi hälsar er varmt välkomma till denna digitala näringslivsfrukost med temat: Ledare som visar vägen.

Samhällsbyggande, samhällsutveckling, företagande och kultur är något som näringslivsfrukostens spännande morgontalare, Jan Wejdmark och Sara Sandström Nilsson har gemensamt. Lyssna till deras visioner, erfarenheter och om vägen till målet.

Jan Wejdmark - född och uppvuxen i Granö. Skogsägare med djupa rötter i bygden där familjen verkat i 15 generationer Grundade Newsec-koncernen tillsammans med partners 1994. Idag norra Europas största fastighetsrådgivnings- och förvaltningsföretag. Entreprenören som också tillsammans med partners startat en mängd företag inom samhällsbyggnadsområdet i Norden och ett antal företag lokalt i Granöbygden som t e x Granö Beckasin en turistdestination baserad på natur- och kulturupplevelser och ett nav för företagsutveckling i bygden.

Sara Sandström Nilsson – född och uppvuxen i Dorotea. Verksamhetsledare för Prinsessan Estelles Kulturstiftelse och har lång erfarenhet av styrelseuppdrag, företagande och affärsutveckling, särskilt inom konstsektorn.Värderar kulturella och kreativa näringar högt och ser potentialen för dess ökande inverkan på samhället i framtiden. Tidigare delägare i uppmärksammade Galleri Andersson/Sandström, Umeå - årets företagare samt årets exportföretag - från 1998 till 2019. Styrelseledamot i eXpression företagsinkubator som möjliggör utveckling av drivna kreatörer med idéer.

Vi ger utrymme för dig som deltar i frukosten att ställa frågor direkt eller via chatten till våra morgongäster. Varmt välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost!

Hälsningar projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0