Etablera företag

Ett starkt näringsliv är viktigt för Vindelns utveckling.
Här ska du kunna starta, etablera, driva och utveckla företag med goda förutsättningar.

Etablera fölretag

Vår Företagslots svarar på dina frågor och guidar dig rätt lotsar – håller ihop - frågor från företag som berör flera enheter, förvaltningar eller tillsynsmyndighet.

Vindelns vision är; "Många byar små blir en levande bygd - tillsammans är vi Vindeln.
I vår bygd finns arbetstillfällen inom kommun, stat och näringsliv.
Här finns också goda möjligheter för de som vill starta och driva företag – och de är många. Vindeln har ett livskraftigt näringsliv redan idag och fler företagare behövs.

Etablera företag?

Går du i tankarna att starta företag? Är det ditt första eller har du gjort det förut? Oavsett vilket, är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri nyföretagarrådgivning.
Vi kan mötas digitalt eller över en kopp kaffe.
Du väljer!

Prenumerera gärna på kommunens Nyhetsbrev>>> Länk till annan webbplats. där aktuella nyheter och inbjudningar till företag och organisationer i kommunen. Ett enkelt sätt att uppdatera sig om vad som händer i vårt näringsliv och snabbare komma i kontakt med olika företagsnätverk.

Du kan även ta kontakt med någon av våra lokala organisationer;

En väg in för att få hjälp

Vår Företagslots svarar på dina frågor och guidar dig rätt lotsar – håller ihop - frågor från företag som berör flera enheter, förvaltningar eller tillsynsmyndighet. Ambitionen är att skapa förutsättningar för en effektiv handläggning av företagens ärenden och verka för öppenhet och dialog.

Kontakta Angelica Johansson
angelica.Johansson@vindeln.se
070-233 26 21