Artikeln publicerades 20 juni 2021

Välkommen till personalsidorna!

Innehållet är i stort sett detsamma som tidigare, men delvis strukturerat på ett annat sätt.

Det som tidigare var uppdelat i chefs- och personalhandbok finns nu sammanslaget utifrån innehåll i stället. Om du läser en text om KIA-systemet till exempel, ser du både det som riktar sig till chefer och det som gäller medarbetare på samma sida.

Ny sökfunktion

Nu kan du söka innehåll enbart inom personalsidorna om du vill. Du hittar länken för att göra det direkt på personalsidornas startsida. Sök på personalsidorna.

Om du använder den gemensamma sökfunktionen för hela webbplatsen hittar du även då innehåll på personalsidorna, men blandat med sökträffar från resten av webbplatsen.

Länkar

De länkar som har att göra med innehållet på en sida finns oftast samlade längst ner under rubriken Relaterat innehåll. Det kan vara länkar till andra delar av webbplatsen eller externa länkar till andra webbplatser, men också länkar till dokument. Symboler intill länken visar vilken typ av länk det är. Det förekommer också länkar i texten på sidorna.

Webbkarta

Om du föredrar att se hela strukturen med alla sidor som ett träd av länkar kan du titta på Webbkarta för personalsidorna.