Artikeln publicerades 30 maj 2024

Framgångsrik näringslivsträff på Beckasingården i Granö

Den 30 maj hölls vårterminens sista näringslivsträff, och denna gång samlades vi för en trevlig frukost på Beckasingården i Granö. Träffen lockade många deltagare som var nyfikna på vad som händer i vår kommun.

Karin Strand, näringslivsutvecklare på Vindeln kommun, var mycket glad över det stora intresset och engagemanget från deltagarna.

Under träffen presenterade Mats Andersson resultaten från Svenskt Näringslivs årliga enkät som visar att företagsklimatet i Vindeln utvecklas positivt. Patrik Häggkvist informerade om sommarens aktiviteter på Sjungaregården, och kommunens representanter gav uppdateringar om aktuella politiska beslut, kommande utredningsuppdrag, energi- och klimatrådgivning, bygglovsfrågor samt sommarens arbete med att utveckla leder.

Näringslivsträffarna är en viktig mötesplats för företagare och kommunen, och de genomförs i samarbete med företagarna i Vindeln. Dessa träffar ger en värdefull möjlighet för dialog och samverkan kring näringslivets frågor, tillväxt och utveckling.

Är du intresserad av att delta i framtida näringslivsträffar? Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbre Länk till annan webbplats.v eller kontakta vårt näringslivskontor för mer information om hur du anmäler dig.

Vi ser fram emot att träffa fler engagerade medborgare och företagare vid kommande träffar!

#tillsammansärvivindeln

Representanter från kommun och näringsliv fotade i Granö

Från vänster: Mathias Haglund (kommunstyrelsens ordförande), Mats Andersson (Svenskt Näringsliv), Karin Strand (näringslivsutvecklare), Patrik Häggkvist (projektledare Sjungaregården), Therese Berg (kommundirektör) och Jamal Mouneimne (energi- och klimatrådgivare samt byggnadsinspektör).