Artikeln publicerades 5 januari 2022

Digitalt möte inför rally-VM

Nu kan alla medborgare se fram emot en actionfylld vinterupplevelse.
Rallyvärlden kommer till Vindelns kommun 24-27 februari.

Välkommen att delta på digitalt möte via Zoom.

Datum:Tisdag 11 januari.
Tid: 18.30-19.30


Rally Sweden är en av 16 deltävlingar i världsmästerskapen i rally (WRC) och det enda utpräglade vinterrallyt. Det är Sveriges största årligen återkommande evenemang med 200 000 besökare under fyra dagar och 100 miljoner tv-tittare runt hela världen.

Totalt kommer nämligen fyra av tävlingens totalt 19 specialsträckor köras på vägarna runt Vindelns tätort. Fredag 25 februari körs två sträckor i Kamsjön och under söndagen får världsstjärnorna ratta två sträckor på vägarna runt Kulbäcksliden.

Behovet av volontärer/funktionärer kommer vara stort. Nu får både föreningar och näringsliv chansen att bidra till en fantastisk folkfest i Vindelns kommun. Det finns goda intäktsmöjligheter för din förening/intresseorganisation som vi särskilt kommer att informera om.

Därför vill vi bjuda in dig, din förening eller intresseorganisation till informationsträff enligt följande för att ta del av vilka möjligheter det finns samt ställa frågor.

Mötet sker digitalt genom att ansluta via följande alternativ;

Klicka på länk för ZOOM möte:

https://us06web.zoom.us/j/83634535421?pwd=VG1QM0ZHOU5LTVJqeGM4NFFQc3QyUT09 Länk till annan webbplats.

Eller ring: (SE) +46 8 501 63 827. Pinkod: 793676#

Välkomna!