Artikeln publicerades 19 juni 2021

Välkommen till Vindelns kommuns nya webbplats!

Vi har i samverkan med Bjurholm, Vännäs och Nordmaling gjort om vår webbplats. Kommunerna lanserar sina nya webbplatser vid olika tillfällen. Nu är Vindelns klar och publicerad, men arbetet med den fortsätter såklart.

Den nya webbplatsen har fler funktioner och möjligheter att strukturera innehållet. Det finns även en bättre sökfunktion.

Vi hoppas att du som besöker vår webbplats kommer att hitta det du söker och få svar på dina frågor. Om du inte gör det vill vi gärna få veta det så att vi kan förbättra vårt innehåll. Saknar du något på någon sida, klicka på länken Lämna synpunkt som finns under texten.

Om du får meddelandet 404, sidan kan inte visas, kan det bero på att du följde en länk som pekade till vår tidigare webbplats. Använd då sökfunktionen för att leta det du sökte.