Huvudpartners Vindelngalan 2023

Indexator Rotator Systems AB Länk till annan webbplats.

Indexator Rotator Systems AB är ett teknikföretag i Vindeln i Västerbotten som tillverkar rotatorer och svivlar till skogs- och transportbranschen.

Cranab Fassi Group AB Länk till annan webbplats.

Cranab AB svensk tillverkare av lyftkranar och gripar för skogsbruket samt gräs- och buskröjningsaggregat med all verksamhet förlagd till Vindeln.

Rototilt Group AB Länk till annan webbplats.

Rototilt Group AB är ett svenskt verkstadsindustriföretag som tillverkar tiltrotatorer, grävsystem och olika typer av grävredskap.

Silverpartners

Vimek Fassi Group AB Länk till annan webbplats.

Vimek AB är marknadsledande i världen med produktion och tillverkning av moderna skogsmaskiner för gallring och skogsvård.

Fahlgrens Åkeri AB Länk till annan webbplats.

Fahlgrens Åkeri är ett familjeägt företag med 60 år i branschen och utför en mängd olika typer av transporter och entreprenader.

Vindelnbostäder AB Länk till annan webbplats.

Vindelnbostäder AB är det allmännyttiga kommunalägda bostadsbolaget som äger, förvaltar och hyr ut fastigheter till såväl privatpersoner som företag.

Tegsnäs Group AB Länk till annan webbplats.

Tegsnäs Group är verksamma inom flera affärsområden; träprodukter, specialemballage, byggvaror, Tegsnässkidan samt lager och logistik.

Granö Beckasin AB Länk till annan webbplats.

Granö Beckasin är en annorlunda destination. Sov i hotellrum i träden, ät det bästa från vår trakt i vår ekologiska restaurang och njut av naturens magi.Bronspartners

Bygma AB Länk till annan webbplats.

Bygma är den lokala bygghandeln som finns på 19 platser i Sverige. Anläggningarna har säljer byggvaror och verktyg från beprövade kvalitetsmärken.

Hotell Vindelngallerian Länk till annan webbplats.

VindelnGallerian är ett familjeägt hotell som ligger centralt i en lugn och naturnära miljö i Vindeln. Hotellet erbjuder gästfrihet med målet att du ska känna dig som hemma.

Hällnäs Handelsträdgård Länk till annan webbplats.

Hällnäs Handelsträdgårds grundade sin odling av gurka/krukväxter i Hällnäs 1953. IHandelsträdgården har idag fokus på kryddor, sallat och årstidens blommor.

Tectel 

Tectel är specialister inom elteknik och elnät och erbjuder tjänster inom el-, styr- och kraftsystem upp till 40 kV med månsidiga och kunniga tekniker.

HairRecycle Länk till annan webbplats.

HaiRecycle är det moderna frisörföretaget med en ekologisk twist. Med en passion för både kreativitet och hållbarhet har HaiRecycle snabbt blivit etablerade.

Br. Larssons Snickeri AB Länk till annan webbplats.

Åmseleföretaget startade sin verksamhet 1950 och tillverkar nya fönster enligt traditionell och väl utprovad tillverkningsteknik.