Kontakta miljö och bygg

Vi vill att det ska vara lätt att få kontakt med oss. Därför har vi fasta telefontider då någon av oss alltid finns på plats och svarar.

Har du en miljö-, bygg-, eller planfråga?

Bygg

Telefontid: Måndag, tisdag och torsdag klockan 13-14

Har du enklare frågor om bygglov, anmälan, eller eldstäder, ring
0933-140 28 under telefontiderna. Har du mer omfattande frågor kan du skriva till bygglov@vindeln.se. Ange din fastighet eller ditt diarienummer i mejlet. Om du önskar att bli uppringd, ange även ditt telefonnummer i mejlet.

Du kan även ringa växeln 0933-140 00 under kontorstid som vanligt och hitta till oss den vägen. Det går naturligtvis också att bli uppringd. Skicka ett mejl till bygglov@vindeln.se, ange ämne och att du vill bli uppringd så ser vi till att rätt person kontaktar dig. Vi ser fram emot ditt samtal eller mejl!

Miljö

Telefontid: Måndag, tisdag och torsdag klockan 13-14

Har du enklare frågor om enskilda avlopp, värmepumpar, strandskydd, livsmedel, serveringstillstånd eller annan tillsyn inom miljö och hälsa, ring 0933-140 29 under telefontiderna. Har du mer omfattande frågor kan du skriva till miljo@vindeln.se

Du kan även ringa växeln 0933-140 00 under kontorstid och hitta till oss den vägen. Det går naturligtvis också att bli uppringd. Skicka ett mejl till miljo@vindeln.se, ange ämne och att du vill bli uppringd så ser vi till att rätt person kontaktar dig. Vi ser fram emot ditt samtal eller mejl!

Plan

Har du frågor om detaljplan, geografisk information, adresser eller trafik, skriv till plan@vindeln.se.

Du kan ringa växeln 0933-140 00 under kontorstid och hitta till oss den vägen. Det går naturligtvis också att bli uppringd. Skicka ett mejl till plan@vindeln.se, ange ämne och att du vill bli uppringd så ser vi till att rätt person kontaktar dig. Vi ser fram emot ditt samtal eller mejl!

Ska du starta upp en verksamhet?

Vid uppstart av ny verksamhet kan det ofta vara flera saker som behöver lösas, som involverar fler av kommunens verksamheter. På vår informationssida Starta företag hittar du mer information om vad som kan vara bra att tänka på som ny företagare.

Du kan naturligtvis också mejla oss med en beskrivning av vad du vill göra, så kan vi boka in ett uppstartsmöte med samlade kompetenser.